Κρούσμα κορονοϊού σε ραδιοφωνικό σταθμό

Στα ερτζιανά “τρύπωσε” ο Covid19. Συγκεκριμένα, ο “Αθήνα 9,84” – ο ραδιοσταθμός του Δήμου της πρωτεύουσας – γνωστοποίησε την ύπαρξη θετικού περιστατικού στο προσωπικό του.

Ο “Αθήνα 9,84” τονίζει ότι εργαζόμενος του ραδιοφωνικού σταθμού διαγνώστηκε θετικός. Μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα στο σταθμό της Πόλης ενημερωθήκαμε για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο μετά από διεξαγωγή μοριακού τεστ λόγω ήπιων συμπτωμάτων. Από χθες που ξέραμε ότι διενεργήθηκε το τεστ αποφασίστηκε αμέσως η προληπτική απολύμανση σήμερα στις 18.30 όλων των χώρων του κτηρίου που χρησιμοποιεί ο σταθμός (υπόγειο – στούντιο, ισόγειο – υποδοχή – γραφεία δημοσιογράφων – γραφεία διοικητικών υπαλλήλων, γραφεία διοίκησης στον δεύτερο όροφο τουαλέτες κοινόχρηστοι χώροι ανελκυστήρες – παντού) ενώ ήδη ενημερώσαμε τα 5 – 6 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον εργαζόμενο, λόγω ίδιας βάρδιας, να τεθούν σε προληπτική καραντίνα 7 ημερών μετά από σχετική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Κατά τη διάρκεια της προληπτικής καραντίνας και πάλι ακολουθώντας τα σχετικά πρωτόκολλα θα διενεργηθούν τα αντίστοιχα μοριακά τεστ, ενώ ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός τίθεται σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα. Είμαστε σε επαφή με τους ειδικούς από την αρχή και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες αυτών. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, εξ αρχής είχαμε σχέδιο και το υλοποιούμε τάχιστα με γνώμονα πρωτίστως την υγεία των εργαζομένων. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση του “Αθήνα 9,84”.

Δείτε ακόμα:  Η Ακρίτα “καίει” την κόρη του Θεοδωράκη: Πού ξόδεψε δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της!

newsit.gr