Ξεσπά ο Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: “Είναι ένα μωρό 2 μηνών, δεν είναι εμπόρευμα”

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, με μια ανάρτησή του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα και να πει πόσο λάθος θεωρεί το έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού και γενικά την κρεατοφαγία.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα και είναι γνωστό ότι ο ίδιος είναι εδώ και χρόνια vegan! To 2019 είχε δηλώσει για αυτή του την απόφαση:

“Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο”

Δείτε ακόμα:  Survivor: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία: “Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan”

 

tlife.gr

Δείτε ακόμα:  Μαρία Ιωαννίδου: Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω