Ξεσπά πυρόπληκτη από το Μάτι για την “Επιτροπή Πληγέντων”: “Ποιοι είναι αυτοί, δεν τους γνωρίζουμε”

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κο Γεωργιάδη & την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ Ματιού (, η οποία αναζητείται…)

Κε Υπουργέ Άδωνις Γεωργιάδης, ζω στο Μάτι, συμμετέχω στη ΣΕΚΜΑ από δημιουργίας της μετά τη φωτιά (http://syntonistikimati.blogspot.com/p/blog.html, https://www.facebook.com/syntonistikimati).

Με δυο λόγια η ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι Αττικής) αποτελεί μια ομάδα ανθρώπων από το Μάτι, που τους ένωσε η φωτιά. Η συστράτευση είχε και έχει τις δυσκολίες της, ταπεινή μου γνώμη επετεύχθησαν κάποια πράγματα μέσα από πολύ δουλειά, όσον αφορά στην αποκατάσταση της περιοχής μας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Προσοχή! Κλειστή η Κυπρίων Αγωνιστών - Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις (φωτό)

Η πανδημία είχε και έχει τις επιπτώσεις της και στη δραστηριοποίηση της ομάδας αλλά κύρια στην ανταπόκριση της κυβέρνησης σε αιτήματα των πυρόπληκτων, που όπως είναι αυτονόητο 3 χρόνια μετά την καταστροφή, αφορούν κύρια (αλλά όχι μόνο) ζητήματα επίσπευσης της αποκατάστασης αλλά και ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ.

Είναι γεγονός, που το βιώνουμε όλοι οι πυρόπληκτοι της περιοχής κάθε μέρα στο «πετσί» μας, πως μένουν ακόμα πολλά να γίνουν ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Παλλήνης: Ξεκινά σήμερα Παρασκευή (20/5) η Πολιτιστική Άνοιξη 2022 - Όλο το πρόγραμμα

Μην ξεχνάμε πως εκκρεμεί η ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, που περνάει μέσα από τη δικαιοσύνη.

Δεν γνωρίζω κανέναν στο Μάτι, ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ, τις ανακοινώσεις της οποίας επικαλείστε με τόση έμφαση.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω – όπως ο καθένας, που απλά «ρίχνει μια ματιά» στην ενημέρωση από την προαναφερθείσα ομάδα στο facebook (βλ. link) – ότι ουδέποτε η ΣΕΚΜΑ τουλάχιστον ανακοίνωσε οτιδήποτε σε σχέση με την τήρηση ή μη από την Πολιτεία και τον εκάστοτε Πρωθυπουργό των υποσχέσεων σε σχέση με την αποκατάσταση του Ματιού, μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Λεωφορείο έπιασε φωτιά εν κινήσει στη Λ. Μαραθώνος! (βίντεο)

Ποιοι είστε λοιπόν κύριες και κύριοι στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ του Ματιού; Ποιοι είναι αυτοί, που φροντίζουν για εμάς, χωρίς καν να τους γνωρίζουμε;

Κασσελούρη Βαρβάρα