Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είχατε μάθει τόσα χρόνια σε δημοσιογράφους που έγλειφαν – Καλώ την ΕΣΗΕΑ να πάρει θέση»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του Πρωινού, με αφορμή την ανακοίνωση περί τηλε-δικαστηρίων για την υπόθεση σοκ της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δεν θα φιμωθεί από καμία εξουσία ενώ τόνισε πως από τον ΑΝΤ1 -με τον οποίο ανανέωσε πρόσφατα- έχει ελευθερία να πει και να δείξει ό,τι θέλει.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δέχεται μια επίθεση συνολικά αυτή εδώ η εκπομπή φέτος και θέλω να σας πω ότι θα μείνουμε όρθιοι μέχρι ενός. Ο κύριος λόγος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 είναι η ελευθερία που έχω από την ιδιοκτησία και όλη η ομάδα της εκπομπής να λέμε ελεύθερα την άποψή μας, χωρίς να έχουμε απαγορευτικά. Από χθες αυτή εδώ η εκπομπή δέχεται μια επίθεση επειδή λέει το προφανές. Το πρόβλημα θα έπρεπε να είναι αυτών που κρύβουν την αλήθεια.

Από πότε κάποιες εξουσίες είναι υπεράνω κριτικής; Από πότε κάποιος δημοσιογράφος που οφείλει να κάνει ρεπορτάζ και κριτική, κάνει τηλεδίκη; Το να βγαίνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να μιλά για τηλεδίκες, πήραμε εμείς καμία απόφαση για τον δολοφόνο; Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε; Να μην λέμε ότι μία απόφασή σας ήταν εκ του αποτελέσματος λανθασμένη;».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε σε έντονο ύφος: «Είχατε μάθει τόσα χρόνια σε δημοσιογράφους που έγλειφαν, που κουνούσαν κομματικά σημαιάκια… εδώ δεν είμαστε τέτοιοι. Και οι δικαστές κρίνεστε και δεν θα μας φιμώσετε».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.