Ξεσπούν οι γιοι του Παϊτέρη: «Μπορεί να είσαι καλός τραγουδιστής αλλά να μην κάνεις για πατέρας» (video)

«Είμαστε τα μόνα παιδιά γνωστού τραγουδιστή που δεν έχουν βοηθηθεί καθόλου από τον μπαμπά τους» αναφέρουν με πικρία ο Θάνος και ο Άλεξ Παϊτέρης οι οποίοι χτίζουν την καριέρα τους βασιζόμενοι μόνο στις δυνάμεις τους και όχι στο τρανταχτό όνομα του πατέρα τους.

Οι γιοι του διάσημου τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη μίλησαν στην εκπομπή Pop Up και αναφέρθηκαν στην σχέση με τον πατέρα τους η οποία έχει σκαμπαναβέσματα όπως περιγράφουν: «Σήμερα μιλάμε που και που με τον πατέρα μας. Δεν είμαστε πολύ έτσι όπως ήμασταν παλιά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν είναι ότι έχει γίνει κάτι απλά ο καθένας παίρνει την πορεία του και χαράζει τη ζωή του».

Τα δύο αδέρφια μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική πορεία του πατέρα τους ωστόσο άφησαν αιχμές ότι ως πατέρας, ο Βασίλης Παϊτέρης δεν τους στάθηκε και δεν τους στήριξε:

Δείτε ακόμα:  Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο Άγιος Παΐσιος είναι ένα ατελείωτο «δεν το πιστεύω»

«Μετά από τόσα χρόνια, εδώ και πέντε χρόνια που μας ξέρει ο κόσμος, ποτέ δεν θα διαβάλλω τον πατέρα μου λέγοντας κάτι κακό. Σεβόμαστε την καλλιτεχνική του πορεία, είναι φωνάρα ο άνθρωπος απλά κανείς δεν κάνει για όλα. Μπορεί να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής, πολύ καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας» περιγράφουν και προσθέτουν ότι έμαθαν εκ των υστέρων ότι έχασαν αρκετές δουλειές επειδή ο πατέρας τους δεν τους ενημέρωνε για τις επαγγελματικές προτάσεις.

Δείτε ακόμα:  Βαρύ το πένθος για τη Φαίη Μαυραγάνη

newsbreak.gr