Κυνηγός φαντασμάτων, μοιρολογήτρα και divorce planner – Τα πιο ασυνήθιστα επαγγέλματα στην Ελλάδα

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάποια ασυνήθιστα επαγγέλματα στη χώρα μας και η εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega παρουσίασε σήμερα κάποια από αυτά.

Η Έστα Ράζου είναι «divorce planner» και μίλησε γι’ αυτό το ασυνήθιστο επάγγελμα. «Ένας divorce planner βοήθα χωρισμένους ανθρώπους με πολλούς τρόπους, το divorce planning είναι μία ολιστική προσέγγιση. Αναλαμβάνουμε έναν μπαμπά όταν χωρίσει και δεν ξέρει πως να οργανώσει τις διακοπές με το παιδί του. Όταν μία γυναίκα χωρίσει, αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα πράγματα της από το παλιό σπίτι στο καινούργιο. Το divorce planning δεν είναι μονό οι πρακτικές λύσεις, περιλαμβάνει και την ψυχολογική υποστήριξη των χωρισμένων. Οι χωρισμένοι άντρες μας ζητούν divorce πάρτη, ενώ οι χωρισμένες γυναίκες ζητούν βοήθεια στην αυτοβελτίωσή τους. Σε ένα divorce πάρτη μου ζήτησαν ένα βαρέλι με φωτιά για να κάψουν τις παλιές φωτογραφίες τους», δήλωσε.

«Μοιρολογητής – μοιρολογίστρα»

Ο Νίκος Αντωνάκος – Κασσής μίλησε για το δικό του ξεχωριστό επάγγελμα, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως… διαχρονικό.

«Τα παλιά χρονιά οι άντρες έλεγαν πιο σοβαρό μοιρολόι από τις γυναίκες. Το μοιρολόι είναι παράσταση, είναι θεατράλε παράσταση γιατί έχουμε μία δύσκολη ντοπιολαλιά στη Μάνη», ανέφερε.

«Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν πλέον να μοιρολογούν, τους αρέσει άλλα δεν το ξέρουν», συμπλήρωσε ο κ. Αντωνάκος.

Η Σταυρούλα ανεμοδούρα, επίσης μοιρολογίστρα είπε: «το μοιρολόι είναι πολύ δύσκολο γιατί το βγάζεις από μέσα σου. Για να κλάψεις κάποιον που δεν ξέρεις πρέπει να μάθεις για τη ζωή του, το τραγούδι το βγάζεις εκείνη την ώρα. Το μοιρολόι το τραγουδάς κλαίγοντας, πρέπει να το βγάζεις από μέσα σου».

Κυνηγός φαντασμάτων

«Ξεκίνησα το ghost hunting βλέποντας κάποια βίντεο του εξωτερικού. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχει φάντασμα στο χώρο του, μου στέλνει μήνυμα στα social και με καλεί. Το βράδυ αυτά που γίνονται είναι αυθόρμητα, και να μην είναι ένας χώρος στοιχειωμένος θα ακούς θορύβους. Το προφίλ των ανθρώπων που θα καλέσουν έναν ghost hunter είναι άνθρωποι θρησκόληπτοι που τους αρέσει ακραία το παραφυσικό. Οι άνθρωποι που μας καλούν στο σπίτι τους για να δούμε αν έχει φάντασμα είναι συνήθως μεσήλικες. Πιστεύω ότι κάτι υπάρχει, δεν ξέρω αν είναι φάντασμα η κάποιου άλλου είδους ενέργεια», τόνισε μιλώντας για το ασυνήθιστο επάγγελμα ο Αντώνης Σκαραμαγκάς.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.