Κύριε Δήμαρχε του Μαραθώνα…

Δηλώσατε πολλές φορές δημόσια ότι η Παιδεία, τόσο για εσάς όσο και για την Δημοτική σας πλειοψηφία, είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Σύμφωνα με το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΚτΥπ Α.Ε. (Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019), ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΩΝΙΤΗΣ (Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΥπ) και ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ (Δήμαρχος Μαραθώνα) ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, με προϋπολογισμό 1.800.942,27 ευρώ.

Οι εργασίες ανέγερσης του Σχολείου αυτού ξεκίνησαν τον Ιούλιο 2019 (επί Δημαρχίας Ηλία Ψηνάκη) και 2 μήνες μετά αναλάβατε εσείς την διοίκηση του Δήμου. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ 550 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, σύμφωνα πάντα με την σύμβαση που αναφέρεται στο εν λόγω Δελτίο Τύπου. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 900 ΗΜΕΡΕΣ.

Δείτε ακόμα:  Στην Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης - Μαραθώνα - Ραφήνας Μπουρνούς & Μώρος (φωτό)

Κύριε Δήμαρχε, αφού η Παιδεία είναι η πρώτη προτεραιότητα, θα μπορούσατε να ενημερώσετε του πολίτες του Δήμου σας, αν φυσικά το κρίνετε σκόπιμο, για το πότε πρόκειται να παραδοθεί στους μαθητές και τους δασκάλους του, το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης;;;

Υ.Γ. Ευελπιστούμε, κ. Δήμαρχε, ότι το σχολείο αυτό θα παραδοθεί σύντομα και όχι λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και το κόψιμο της κορδέλας, για ευνόητους λόγους…

Δείτε ακόμα:  Καλό μήνα με αυτή την μαγική εικόνα από τη Ραφήνα (φωτό)

Σπύρος Παππάς