Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στον ΕΔΣΝΑ κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού

Covid – Μένουμε Σπίτι – «Μήδεια». Αλλά η προκήρυξη κατασκευής για τη ΜΕΑ Γραμματικού από τον ΕΔΣΝΑ βγήκε στις 12/02/2021.

Ποιος την υπογράφει;! Ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Β. Κόκκαλης!!!

Την στιγμή που οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα και των γύρω δήμων ανησυχούν για τα ζητήματα υγείας εξ’αιτίας της συνειδητής διάλυσης του Δημόσιου συστήματος υγείας. Που τα παιδιά τους «μένουν σπίτι», κάνοντας ότι μαθαίνουν γράμματα και οι φοιτητές ότι σπουδάζουν. Οι μικροεπαγγελματίες και οι αγρότες της περιοχής κάνουν σούμα τα χρέη τους. Οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι σκέφτονται πως θα τα βγάλουν πέρα.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Πατούλης: Στο μικροσκόπιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ξανά

Έσκασε και η «Μήδεια» κι απέδειξε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ότι «ο βασιλιάς ήταν – και είναι – γυμνός». Απέδειξε τη γύμνια του Δήμου Μαραθώνα – Περιφέρειας – Κυβέρνησης. Τα σχέδιά τους αποδείχτηκαν κουρελόχαρτα με ότι κωδική ονομασία και να τους δώσουν «ΒΟΡΕΑΣ», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» κλπ. Σκόρπισαν στους πέντε ανέμους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» προειδοποιούσε όταν καταψήφιζε κι έκανε ταυτόχρονα τις δικές της προτάσεις στον Δήμο και την Περιφέρεια. Τέτοια σχέδια έκαψαν Μάτι και Κινέτα, έπνιξαν Μάνδρα κι Εύβοια, γκρέμισαν Κω και Σάμο.

Δείτε ακόμα:  Αυτοψία στο ΧΥΤΑ Γραμματικού - "Αυτά είναι τα υπολείμματα" (φωτό & βίντεο)

Την ίδια στιγμή όμως Κυβέρνηση και Περιφέρεια μέσω του ΕΔΣΝΑ, προχωράνε στον διαγωνισμό του νέου έργου. Ταυτόχρονα, ο δήμος Μαραθώνα ανέχεται και στην ουσία βάζει πλάτη με ένα ακόμα ψήφισμα που έβγαλε στο τελευταίο ΔΣ και θα μείνει και αυτό στα χαρτιά. Σε αυτό συμφώνησαν και οι άλλες παρατάξεις, απορρίπτοντας την πρόταση της παράταξής μας που ήταν σε αγωνιστική κατεύθυνση.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» καλεί τους κατοίκους της περιοχής, τους μαζικού φορείς, τα εργατικά σωματεία, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι σύλλογοι που συμμετέχουν στο συντονιστικό από το δήμο της Ραφήνας, θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι ο κ. Μπουρνούς δεν είναι αμέτοχος στο έγκλημα σαν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ κι ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών.
Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός ανάθεσης της μελέτης για τη ΜΕΑ Γραμματικού!

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα & Αρτέμιδα, ανάμεσα στις 20 περιοχές που "ξέφυγαν" τα ενοίκια!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» καλεί την Τετάρτη 24/02/2021 στις 11 π.μ. έξω από τον ΕΔΣΝΑ στην οδό Άντερσεν 6 (στην Κατεχάκη) και στην συγκέντρωση μαζί με τους φορείς της Δυτικής Αττικής στις 4 μ.μ. στην Περιφέρεια Αττικής (Λεωφόρος Συγγρού 15-17).

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/02 ΣΤΙΣ 11 π.μ.