Λαμπρή γιορτή για τον Γιάννη Γαλάτη στη Ραφήνα! (φωτό)

Με τη δέουσα λαμπρότητα που αρμόζει σε μια προσωπικότητα τεράστιου βεληνεκούς όπως εκείνη του Πρίγκιπα της Μυκόνου Γιάννη Γαλάτη πραγματοποιήθηκε το πάρτι για την ονομαστική του εορτή το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στο Θαλασσόσπιτό του στη Ραφήνα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε κοντά του στην όμορφη αυτή μέρα για εκείνον. Η οικογένεια του, ο γιος του Παναγιώτης Γαλάτης και τα εξαίρετα εγγόνια του, συγγενείς , φίλοι και συνεργάτες του από τον χώρο της μόδας, επιφανείς επιχειρηματίες , άνθρωποι από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, ο αγαπητός σε όλους Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς, ο γνωστός και χαρισματικός αστρολόγος Άρης Παπαδογιάνης, η εικαστικός Ξανθή Αργουζή Γκουδή με τον επιχειρηματία σύζυγό της Βασίλη Γκουδή, η εικαστικός-επιμελήτρια εκθέσεων συγγραφέας Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη σύζυγος του αείμνηστου εικαστικού Γιώργου Σάρδη, ο επιμελητής εικαστικών εκθέσεων Κωνσταντίνος Λαγός και πολλοί ακόμα αγαπημένοι φίλοι του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη.

Το ζεστό κλίμα της γιορτής, ο πλούσιος μπουφές με τα εκλεκτά εδέσματα αλλά κυρίως η μοναδική προσωπικότητα του Γιάννη Γαλάτη και η τεράστια ανοιχτή αγκαλιά του για όλους ήταν τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία της βραδιάς.

Μια βραδιά που ο εορτάζων πρωταγωνιστής της Γιάννης Γαλάτης καταχειροκροτήθηκε από όλους όταν τραγούδησε το Ασπρονήσι μια από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μια βραδιά που όπως όλες όσες έχουν την υπογραφή του Γιάννη Γαλάτη έγραψε τη δική της όμορφη ιστορία στην ανατολή του 2023.

 

Φωτορεπορτάζ: Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη (Εικαστικός – Επιμελήτρια εκθέσεων)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.