Λαύριο: Συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή για τους πυρόπληκτους

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής, καλεί τον λαό της ευρύτερης περιοχής, Σωματεία, συλλόγους και φορείς να πάρουν μέρος στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης των πυρόπληκτων περιοχών, που διοργανώνει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στο θεατράκι της Ρεμίζας στο Λαύριο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όσοι θέλουν να συνδράμουν, η αλληλεγγύη θα συλλέγεται είτε με είδη πρώτης ανάγκης, είτε με το ειδικό κουπόνι ενίσχυσης των πυρόπληκτων που θα διακινείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου στο χώρο της συναυλίας. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η συνδρομή στις πυρόπληκτες περιοχές που υπέστησαν μια τεράστια καταστροφή και στο λαό να μείνει στο τόπο του, να σταθεί στα πόδια του και να εργαστεί με σύγχρονα δικαιώματα, είναι χρέος όλων μας.

Δείτε ακόμα:  Ν. Μάκρη: Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων για το χώρο του κατεδαφισμένου κτιρίου του 1ου Δημοτικού

Οι καλλιτέχνες και τα μουσικά σχήματα που θα λάβουν μέρος στην συναυλία, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, είναι οι παρακάτω: ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ. DASON. ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ. Το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής που αποτελείται από την ΛΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑ στο τραγούδι, τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗ στο βιολί και τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟ στο λαούτο. Επίσης θα λάβει μέρος και η rock μπάντα Sailing Driftwoods αποτελούμενη από τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: φωνη
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: κιθάρα
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΑΣ: τύμπανα
ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΣΗΣ: μπασο
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: πλήκτρα

Δείτε ακόμα:  Μαρκόπουλο: Δωρεάν rapid test την Κυριακή (12/12) στο 1ο Λύκειο