Λάζαρος Καραούλης: Ανεπαρκές το “επιτελικό” κράτος Μητσοτάκη – Χωρίς ρεύμα για ώρες περιοχές Αν. Αττικής

Το επιτελικό κράτος της κυβέρνησης ΝΔ θάφτηκε κάτω από το πρωτοφανές φαινόμενο “Ελπίς”!
Τις προσεχείς ώρες το φαινόμενο κλιμακώνεται ενώ πάρα πολλές περιοχές στην Ανατολική Αττική (Νέα Μάκρη, Μαραθώνας) αυτή της στιγμή παραμένουν για ώρες χωρίς ηλεκτροδότηση καθιστώντας αδύνατη, τη δυνατότητα θέρμανσης.

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών αλλά έργων, οι κύριοι πολιτικοί υπεύθυνοι Υπουργοί έχοντας και ατομική ευθύνη, οφείλουν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους την επόμενη μέρα της κρίσης – όλοι κρίνονται από την επάρκεια κ αποτελεσματικότητα τους!

Το Γραφείο τύπου του ΚΙΝΑΛ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην παρακολουθεί άπραγη

Δείτε ακόμα:  Αίσιο τέλος! Βρέθηκε σώος ο 36χρονος περιπατητής που αγνοούνταν στην Εύβοια!

Αν και ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η κακοκαιρία θα ήταν σφοδρή και θα έπληττε όλο το Λεκανοπέδιο, και παρά την περσινή ανάλογη εμπειρία, ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις. Αφήνει σήμερα την Αυτοδιοίκηση μόνη της, με όσα μέσα διαθέτει, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι σε κεντρικούς οδικούς άξονες ακόμη. Δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών, αλλά της ευθύνης. Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα και να μην παρακολουθεί άπραγη.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Πότε αναμένεται το κύμα κακοκαιρίας – Θα επηρεαστεί και η Αττική - Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρούλακης δήλωσε:

Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σε άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές «επιτελικό» κράτος της ΝΔ. Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία

Λάζαρος Καραούλης

στέλεχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής