Λευτέρης Πανταζής: «Έβγαλε το όπλο στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά»

Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε ο Λευτέρης Πανταζής από όταν τραγουδούσε σε νεαρή ηλικία σε νυχτερινό κέντρο, όταν ένας πελάτης άφησε όπλο στο τραπέζι του και ζήτησε από τον τραγουδιστή να τον δει μετά το τέλος της εμφάνισής του.

Το περιστατικό με το όπλο, μάλιστα, τρόμαξε τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος κλειδώθηκε στο υπόγειο, όπως περιέγραψε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής (20.11.2021) στην εκπομπή «After Dark».

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά», περιέγραψε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε ακόμα:  Αναστασία: «Αν δεν ήταν τσιγγάνος ο προπάππους της μητέρας μου μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή»

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή, μετά από 20 χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιω. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Δείτε ακόμα:  Survivor τελικός: Πότε είναι και πού θα γίνει

newsit.gr