“Λύγισε” η Παπαρίζου! Με δάκρυα στα μάτια για παίκτρια του Voice

Μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή είχε η Έλενα Παπαρίζου στο πρώτο live των Cross Battles του The Voice. Ο λόγος; Η ερμηνεία της διαγωνιζόμενης από την ομάδα της, Μαρίνας Δρέσιου.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε ξανά στη σκηνή με στόχο να συγκινήσει τους coaches και το τηλεοπτικό κοινό για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Δρέσιου επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι ¨Μαμά γερνάω”¨σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και στίχους Σταμάτη Κραουνάκη.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πρώτο μπάνιο μετά την απώλεια των περιττών κιλών (φώτος)

Κατά τη διάρκεια, όμως, της προσπάθειας της διαγωνιζόμενης, η coach Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση και δάκρυσε απολαμβάνοντας το live της Μαρίνας Δρέσιου.

“Αχ… Σπάνια μπορεί ένας καλλιτέχνης να με κάνει να κλαίω με αυτό τον τρόπο όπως έκανε σήμερα η Μαρίνα… Με κάρφωσε πραγματικά στο πιο ευαίσθητο σημείο” ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου αμέσως μετά την εμφάνιση της παίκτριας της.

Παρά αυτή την αδυναμία της τραγουδίστριας και coach του The Voice, όμως, η Μαρίνα Δρέσιου ηττήθηκε στην τραγουδιστική της αναμέτρηση με τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε ακόμα:  Χριστίνα Αλούπη: Ξανά στην Ελλάδα μετά από 107 μέρες καραντίνας στις ΗΠΑ (φώτος)

zappit.gr