Λίτσα Γιαγκούση για σεξουαλική παρενόχληση: «Βγήκα στην πίστα κι έτρεμα» (βίντεο)

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, αλλά και για άλλα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει ή είχε υπάρξει μάρτυρας, μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τη Μαίρη Αργυριάδου.

«Μένω στα Βίλια, ασχολούμαι με τα σκυλιά μου, με το σπίτι μου, κάνω δουλειές, ότι κάνει μια νοικοκυρά. Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν το μετανιώνω. Δεν θα υιοθετούσα σήμερα ένα παιδί. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακής συμπεριφοράς από συνάδελφό σε υφιστάμενό του, στον οποίο μπορούσε να το παίξει μάγκας. Έχω ακούσει άντρα συνάδελφο να χρησιμοποιεί εκφράσεις τις οποίες δεν μπορώ καν να τις σκεφτώ σε βάρος γυναίκας συναδέλφου», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα, βγήκα και έτρεμα. Μετά από αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας. Υπήρξε γυναίκα συνάδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που μου πέταξε τα πράγματά μου από το καμαρίνι στην πίστα. Τα μάζεψα, τσακώθηκα… Μετά βέβαια με τη συγκεκριμένη κοπέλα γίναμε φίλες. Δεν θα πήγαινα κριτής σε talent show, δεν είμαι πολύ τηλεοπτική. Μου είχαν προτείνει να πάω στο DWTS, αλλά δεν πήγα. Και για το YFSF είχα πρόταση».

Δείτε ακόμα:  Έτοιμος να υπογράψει για το Πρωινό ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Ποιος ο ρόλος του

newsit.gr