Λίτσα Πατέρα για Μενεγάκη – «Κοίταξε τις ημέρες και έβαλε τις υπογραφές» (βίντεο)

Λίγη ώρα πριν δώσει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας στον «αέρα» του Πρωινού, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Η αστρολόγος, η οποία έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι η παρουσιάστρια «κοίταξε τις ημέρες και έβαλε τις υπογραφές».

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από την Λίτσα Πατέρα να σχολιάσει την πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη πριν υπογράψει κοίταξε τις ημερομηνίες ώστε να γνωρίζει τι συμβαίνει αστρολογικά.

Δείτε ακόμα:  Νανά Παλαιτσάκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο και παραίτηση την ίδια στιγμή - Τι αναφέρει στην ανάρτηση της (φωτό)

Αναλυτικά, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη αλλά ήταν οι καλύτερες μέρες και η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλή αστρολογία. Με έχει οδηγήσει και στα πρώτα χρόνια, το πρώτο βιβλίο που έγραψα, εκείνη με έβαλε να το γράψω. Ξέρει να ακούει η Ελένη και ξέρει πάρα πολύ καλά τις ημέρες. Όντως, αυτές οι ημέρες, είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές».

Δείτε ακόμα:  Στο σπίτι ο πατέρας πασίγνωστου παρουσιαστή που είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού

newsbeast.gr