Μ. Σεφερλής: Ο γάμος που κατέληξε σε διαζύγιο & η βίλα του 1,2 εκατ. ευρώ που κατέληξε σε πλειστηριασμό

Ο Μάρκος Σεφερλής, από το 1988 όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά και μετά τη μεγάλη επιτυχία TAXI το 1995, έχει μέχρι και σήμερα στο ενεργητικό του δεκάδες εκπομπές και παραστάσεις.

Ωστόσο, η ζωή του ηθοποιού δεν ήταν πάντα «ρόδινη». Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2001 γνωρίστηκε με τη μετέπειτα σύζυγό του Έλσα Μιχαλακοπούλου.

​Τότε ήταν και οι δύο τους παντρεμένοι με άλλους και έπρεπε να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου του από την πρώτη σύζυγο του ηθοποιού. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να δίνει «μάχη» με την πρώην σύζυγο του.

Δείτε ακόμα:  «Σας ετοίμασα @ρχίδι@ καπαμά» – «Σωτήρη, θα τα βάλεις στο στόμα σου;»: Θεά διαγωνιζόμενη γονάτισε τους 3 κριτές του MasterChef (βίντεο)

Ακολούθησε μια… μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή με την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου. Οι δυο τους από το 2003 δεν είναι μαζί.

Στις τράπεζες το κλειδί της βίλας 1,2 εκατ. ευρώ

Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό.

Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται.

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καινούργιου: Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν γυναίκες θύματα

Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Σεφερλής και Τσαβαλιά παντρεύτηκαν πολύ μετά. Η Ελενα αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

​«Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει:

«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Δείτε ακόμα:  Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά: Πέθανε η μητέρα της 1,5 μήνα μετά τον πατέρα της

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά είχε αναφέρει πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

pronews.gr