Μάχη για τη ζωή του δίνει 16χρονος μετά από τροχαίο!

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 16χρονος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι που είχε την Κυριακή στην περιοχή της Κουβέλας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η βόλτα με το μηχανάκι για τους δύο συνομήλικους φίλους, μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Στυλίδας, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε ελιά, με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του ενός και τον ελαφρύτερο του άλλου.

Όπως διαπιστώθηκε κανείς από τους δύο δε φορούσε κράνος, ενώ ακόμη εξετάζεται ποιος από τους δύο οδηγούσε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανένας τους δεν έχει δίπλωμα αφού δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το ένα παιδί να μπορέσει να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς παρέμεινε στην Κλινική περισσότερο προληπτικά, για παρακολούθηση. Προς το παρόν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε να διαφωτίσει για το πως έγινε το κακό.

Οι προσευχές επικεντρώνονται για την υγεία του άλλου παιδιού, το οποίο εκτός από τα πολλαπλά κατάγματα φέρει και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάθε ώρα που κερδίζει είναι υπέρ του και η ελπίδα όλων είναι να βγει νικητής σε αυτή την πολύ δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.