Μαίρη Συνατσάκη: «Στα 7 μου έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (video)

Τρεις εφιαλτικές εμπειρίες βίωσε η Μαίρη Συνατσάκη. Γυναίκες από τον αθλητισμό, την πολιτική, την δημοσιογραφία, την φοιτητική κοινότητα και αλλά και από την showbiz, ενώνονται στο κίνημα «Me too». Μετά την Σοφία Μπεκατώρου που βρήκε το θάρρος να μιλήσει, ακολούθησε μια χιονοστοιβάδα καταγγελιών από θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Μαίρη Συνατσάκη, με βίντεο το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, μιλάει για τις εφιαλτικές εμπειρίες που έζησε σε ευαίσθητες ηλικίες, αλλά και πρόσφατα: «Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου.

Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω» αναφέρει στο βίντεο.

Δείτε ακόμα:  Τατιάνα Στεφανίδου: Διασπείρουν fake news στο διαδίκτυο, η αλήθεια θα λάμψει

Όπως αποκάλυψε, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 7 της χρόνια: «Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη» περιγράφει ενώ προσθέτει αργότερα ότι το τελευταίο περιστατικό, έγινε πριν από μερικούς μήνες.

newsbreak.gr