Μαλέσκου – Καινούργιου: Η μάχη της «ξανθιάς» στην ελληνική τηλεόραση!

Άλλη μια κόντρα φαίνεται πως ξεκινάει στην τηλεόραση ανάμεσα στις ξανθιές της παρουσίασης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου την «έπεσε» άγρια στην Κατερίνα Καινούργιου, για ένα ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή της δεύτερης αναφορικά με το «Love it» και το μέλλον του. Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτσας κατά την έναρξη της εκπομπής ενημέρωσε την Ιωάννα Μαλέσκου για ότι συνέβη λέγοντας: «Μας σχολιάζει μια απέναντι εκπομπή και μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής σαν την Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ».

«Μου συγκρίνεις την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε φανερά ενοχλημένη: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε. Νόμιζα ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα… Με περίμενε κάμερα από την εκπομπή και με ρώτησε αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά… Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι είναι πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Το καταλαβαίνω και αυτό προκύπτει…Κάπου υπάρχουν όρια. Θεωρώ ότι σε όλους φερόμαστε άψογα…

Δείτε ακόμα:  Ευαγγελία Αραβανή: Έτοιμη για γάμο με τον εγγονό του Σκλαβενίτη

Θέλω να πω να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Πρέπει να σεβόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε, γιατί στη ζωή όλα μας γυρνάνε αφενός και αφετέρου ο κύκλος είναι μικρός και κάπου όπα, αύριο – μεθαύριο θα ξανασυναντηθούμε… Είναι κακό να λες τη μία ότι πιστεύεις στους ανθρώπους και την άλλη να στιχοποιίες και να βάζεις απέναντι ανθρώπους που μπορεί να συνεργαστείς μαζί. Εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως από την Κατερίνα. Νιώθω ότι είναι σαν ανθρωποφαγία».

Δείτε ακόμα:  Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει για το metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό»

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την Κατερίνα Καινούργιου: «Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα…

Δείτε ακόμα:  Η Μαρία Σολωμού απάντησε για τον Mente Fuerte

Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

patkiout.gr