“Μαμά Μαγείρεψε”: Μαμαδίστικο φαγητό, σπιτικές γεύσεις

Με φρέσκα, αγνά και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές η “Μαμά Μαγείρεψε” έγινε καθημερινή συνήθεια στους ραφηνιώτες και όχι μόνο.

Η “Μαμά Μαγείρεψε” ετοιμάζει για εσάς πεντανόστιμες συνταγές, γνώριμες γεύσεις και αρώματα που σας ταξιδεύουν στην κουζίνα της μαμάς σας! Κάθε μέρα μαγειρεύουμε λαδερά, όσπρια, κιμάδες και κρεατικά και άλλα φαγητά ανάλογα και με την εποχή με μεράκι και φροντίδα, σα να τα ετοιμάζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους!

Άν θέλεις σπιτικές γεύσεις και ζεστά μαγειρευτά, φρεσκομαγειρεμένο μαμαδίστικο νόστιμο φαγητό με μπόλικη αυθεντικότητα που μυρίζει… μανούλα -και σε καλές τιμές έλα στην κουζίνα της “Μαμάς” Βάλιας.

Υπέροχο σπιτικό φαγητό, που λες και μαγειρεύτηκε από την κατσαρόλα, το ταψί και το τηγάνι της μαμάς με φρέσκα, γνήσια υλικά, μαγειρεμένα με πολύ μεράκι και αγάπη, αποτελούν την καθημερινή γαστρονομική συνήθεια και την ιδανική λύση για όσες και όσους εργάζονται και δεν μπορούν να μαγειρέψουν. Θέλουν όμως και ψάχνουν να γευθούν ένα αυθεντικό σπιτικό πιάτο. Aυτό ακριβώς κάνει η αγαπημένη σας Βάλια η όπως την ξέρετε “Μαμά Μαγείρεψε”.

Τα φαγητά διατίθενται σε πακέτα για το σπίτι. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διανομής στους χώρους σας με ντελίβερι.

“Μαμά Μαγείρεψε”

Πρωτέως 5 Μαρίκες Ραφήνα
Ο δρόμος προς παραλία Μαρίκες
ακριβώς πάνω από το πάρκο Καραμανλή, δίπλα στο κρεοπωλείο «Δομοκός» , Πρωτέως 5