Μάνα- «τέρας»: Άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία, πήγε για ψώνια και πούλησε τα ρούχα του στο Facebook

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο για τη μάνα στη Βρετανία που άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία στην κούνια στο δωμάτιό του για να πάει για ψώνια. Μετά την καταδίκη της την περασμένη εβδομάδα σε μόλις δύο χρόνια φυλάκιση, τώρα αποκαλύπτεται ότι μετά τον θάνατο του παιδιού πούλησε τα ρουχαλάκια του στο facebook!

Ακόμη και τον κουμπαρά του μικρού Ιθαν πούλησε η 35χρονη Στέισι Ντέιβις από το Μέλκσαμ του Γουίλσιρ, βάζοντας στην τσέπη της 5,8 ευρώ, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο facebook προκύπτει ότι μεταξύ άλλων έβαλε πωλητήριο σε πέντε κορμάκια του μωρού, ζητώντας 4,5 ευρώ για καθένα, σε ρουχαλάκια για 5,8 το καθένα και σε βρεφικό μπουρνούζι για 11,6 ευρώ. Εφτιαξε μάλιστα και «πακέτο ευκαιρίας» με ρούχα του μωρού, το οποίο πουλούσε για 21,2 ευρώ, διαφημίζοντας ότι είναι σε «εξαιρετική κατάσταση» και πρακτικά «σαν καινούργια».

Αρχισε να πουλάει τα ρούχα του, που ήταν κατάλληλα για μωρά τριών μέχρι έξι μηνών, τον Νοέμβριο του 2019, έναν χρόνο και πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Ιθαν, μια καυτή ημέρα του καλοκαιριού.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.