Μαραθώνας: Δεν θα συμμετέχει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια σε ακόμη ένα «δια περιφοράς» Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα συμμετάσχει στην σημερινή συνεδρίαση.

Ο λόγος είναι ότι:

α) Θέματα όπως κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν μπορούν να συζητούνται χωρίς να υπάρχει και απόφαση της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα και Νέας Μάκρης, ανεξάρτητα τι μπορεί να προβλέπει ο νόμος.

β) Η ώρα συνεδρίασης, ακόμα και «δια περιφοράς», εξακολουθεί να είναι πρόκληση.
Μεγαλύτερη πρόκληση όμως είναι ότι, η Κυβέρνηση, οι Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές, που όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο, πανηγυρίζουν τώρα για το άνοιγμα του τουρισμού, των πολυχώρων, της εστίασης κλπ., πετώντας, για άλλη μία φορά, το μπαλάκι στην ατομική ευθύνη, κοροϊδεύοντας την κοινωνία.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λ. Μαραθώνος!

Οι συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων, με την όποια κουτσουρεμένη δημοκρατία του «Καλλικράτη», εξακολουθούν να είναι στο γύψο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» καλεί τους κατοίκους του Δήμου μας, να μη νομιμοποιήσουν στην συνείδησή τους τις όποιες αποφάσεις έχει πάρει το ΔΣ του Δήμου στη διάρκεια της πανδημίας.

Τέλος, σας καλούμε άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση, να προχωρήσετε σε «δια ζώσης» συνεδρίαση.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ