Μαραθώνας: Δημοπρασία για την αγορά ακινήτου για την ανέγερση σχολικού κτηρίου

Ο Δήμαρχος Δήμου Μαραθώνος διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί δημοπρασία για την αγορά ακίνητου για την ανέγερση σχολικού κτηρίου (1ου Λυκείου (ΓΕΛ) – Δ.Ε. Μαραθώνος Δήμου Μαραθώνος σύμφωνα με την 267 – 2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.


Το ακίνητο αυτό πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων οικισμού της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος του Δήμου Μαραθώνος και θα πρέπει να έχει έκταση εμβαδού το λιγότερο 4.000 τ.μ., να είναι ενιαίο, ή αν πρόκειται για όμορα ακίνητα του ιδίου ή διαφορετικών ιδιοκτητών, αυτά να αποτελούν ενιαία έκταση εμβαδού το λιγότερο 4.000 τ.μ .

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊος: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στα σχολεία του δήμου Αχαρνών

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από την κ. Χατζηστεφάνου Σοφία στο Tηλ; 22943-20573 καθώς και από το σώμα της απόφασης το οποίο έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος επί της οδού Λ. Μαραθώνος 104 την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 10:30.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Παράδοση ολοκαίνουριων ρούχων για τα παιδιά στο Λύρειο (φωτό)

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δείτε περισσότερα

1o ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (ΠΕΡΙΛΗΨΗ)

267 – 2020 ΟΕ