Μαραθώνας: Έκκληση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου για τρόφιμα εν’ όψει Πάσχα

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για ακόμα μία φορά στον Δήμο Μαραθώνα με την ανακοίνωση της Τετάρτης (14/4) και την έκκληση του κοινωνικού παντοπωλείου για τρόφιμα σε ασθενείς οικονομικά συνανθρώπους μας, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Τα τρόφιμα στα οποία υπάρχει έλλειψη είναι τα τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, αλάτι, σάλτσες, ζάχαρη, γάλα παιδικό σε κουτιά, κρουασάν, μπισκότα κ.α.), κρέας, τυρί, αλλαντικά, αρτοσκευάσματα, λαχανικά, είδη υγεινής.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Ενόψει Πάσχα, καλούμαστε να βιώσουμε έμπρακτα την Αγάπη, στηρίζοντας τους ασθενείς οικονομικά συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση ούτε στα βασικά καθημερινά αγαθά.

Για το σκοπό αυτό, γνωρίζετε ότι λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνος, από το οποίο διανέμονται αγαθά σε 230 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι της Δομής. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, ειδικά τώρα που οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειας τους.

Γι’ αυτό το λόγο το Κοινωνικό Παντοπωλείο απευθύνει έκκληση σε όλες τις εταιρείες, επιχειρήσεις, πολίτες και τοπικούς φορείς να συμμετέχουν έμπρακτα στη συλλογή προϊόντων, προκειμένου να υπάρξει επάρκεια τροφίμων για τις διανομές των ημερών, με σκοπό να μη στερηθεί κανένας συνάνθρωπός μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

Οι ελλείψεις είναι πολλές, αλλά με τη συνδρομή σας είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε και φέτος να γεμίσουμε το πασχαλινό τραπέζι κάθε οικογένειας στον Δήμο μας.

Υπάρχει έλλειψη στα εξής είδη τροφίμων:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, αλάτι, σάλτσες, ζάχαρη, γάλα παιδικό σε κουτιά, κρουασάν, μπισκότα κ.α.)
Κρέας
Τυρί
Αλλαντικά
Αρτοσκευάσματα
Λαχανικά
Είδη υγιεινής όπως: χαρτί υγείας, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, σαμπουάν -σαπούνια, οδοντόκρεμες
Τα τρόφιμα παραδίδονται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο (πρώην Αμερικανική Βάση), Λ. Μαραθώνος 196), καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη. Κάθε προσφορά έχει τεράστια αξία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.