“Μαραθώνας, Φως και Χρώμα στην Ιστορία” – 1ο Συμπόσιο Ζωγραφικής από το Marathon Art Festival

Στις 14 και 15 Μαΐου (από τις 08:30 έως τις 14:30) Στους Αρχαιολογικούς χώρους του Μαραθώνα, στην Ραμνούντα και στην Μπρεξίζα θα διεξαχθεί το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με θεματολόγιο¨Μαραθώνας, Φως και Χρώμα στην Ιστορία” που διοργανώνεται από τον σύλλογο Marathon Art Festival.

Εικαστικοί καλλιτέχνες από τους ιστορικούς χώρους της Ραμνούντα και της Μπρεξίζα θα αντλήσουν έμπνευση για την δημιουργία τους την οποία θα εκθέσουν στους χώρους του αρχαιολογικού μουσείου του Μαραθώνα.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης - "Συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία" (βίντεο)

Από 22 έως και τις 30 Μαΐου (ώρες προσέλευσης, 08:30 με 14:30) στο Μεσοελλαδικό νεκροταφείο του Βρανά στο Αρχαιολογικό Μουσείου Μαραθώνα.

Θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε τα έργα που φιλοτέχνησαν οι Καλλιτέχνες.
Σημειώνεται ότι ο σύλλογος Marathon Art Festival ιδρύθηκε το 2017 και έχει σαν σκοπό την πολιτιστική ανάπτυξη της εμβληματικής περιοχής του ΔήμουΜαραθώνα .

Το 2016 διοργάνωσε το Πρώτο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών στον Δήμο Μαραθώνα και ακολούθησαν στοχευμένες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που αφορούσαν την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού.

Δείτε ακόμα:  Αναβάλλονται τα Βελερεφόντεια και ο 7ος Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Μαρίνας Νέας Μάκρης

Περισσότερες πληροφορίες για το Συμπόσιο Ζωγραφικής και τις δραστηριότητες του Marathon Art Festival στην ιστοσελίδα: www.marathonartfestival.gr