Μαραθώνας: Μαρτυρίες σοκ των γονιών 12χρονης αθλήτριας που την αποπλάνησε ο προπονητής της (βίντεο)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γονέων της 12χρονης την οποία αποπλάνησε ο προπονητής πάλης, Σ. Μ.

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” η μητέρα και ο πατέρας της είπαν ότι δέχθηκαν επιθέσεις από άλλους γονείς καθώς ο προπονητής συνελήφθη και έκλεισε το σωματείο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αθληθούν τα παιδιά τους εκεί.

Η μητέρα της 12χρονης ανέφερε ότι πληροφορήθηκε για τη δράση του από μητέρα ενός άλλου παιδιού. Παρακολούθησε την ανήλικη και διαπίστωσε ότι βγήκε αργά από το γυμναστήριο την ώρα που ήταν κλειστό ενώ λίγο νωρίτερα είχε βγει έξω ο προπονητής για να ελέγξει τον χώρο αν τους βλέπει κάποιος.

Δείτε ακόμα:  Εφιάλτης για νεαρή γυναίκα - Την βίασαν και την γρονθοκοπούσαν

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” δημοσίευσε τη δικογραφία που αφορούσε τον προπονητή πάλης, Σ. Μ, ο οποίος κατηγορήθηκε και στη συνέχεια καταδικάστηκε (πρωτόδικα) σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό μιας 12χρονης αθλήτριάς του.

Από τις καταθέσεις των μαρτύρων, προπονητών και όχι μόνο, που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα προέκυψε ότι από το 2012 η Ομοσπονδία ήταν ενήμερη για το “ποιόν” του συγκεκριμένου προπονητή χωρίς να τον απομακρύνει.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 95 νέα κρούσματα στην Ανατολική Αττική - Ο χάρτης της διασποράς

Συγκεκριμένα, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται καταθέσεις-κόλαφος για την κάλυψη την οποία παρείχε στον Σ. Μ. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνος Θάνος. Ένορκες καταθέσεις άλλων προπονητών αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του 48χρονου άνδρα και της 14χρονης αθλήτριας του στην Καλαμπάκα ενώ αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως όλα είχαν επισημανθεί στην κεφαλή της Ομοσπονδίας εκείνη δεν έκανε τίποτε για να προστατεύσει τις ανήλικες αθλήτριες.

Ο Δημοσιογράφος και εκδότης της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της εφημερίδας:

Δείτε ακόμα:  Το ΚΕΠ Υγείας του Δ. Μαραθώνα ενημερώνει για την Οστεοπόρωση - Τη χρόνια ασθένεια που πλήττει άνδρες και γυναίκες

Στην εκπομπή μίλησαν ακόμα η Ολυμπιονίκης πάλης Βούλα Ζυγούρη και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Ειρήνη Μαρούπα. Όπως είπε η πρωταθλήτρια ήταν γνωστά τέτοια περιστατικά για τη δράση του συγκεκριμένου προπονητή στην Ομοσπονδία πάλης.

ereportaz.gr