Μαραθώνας: Με γλέντι υποδέχθηκε το καλοκαίρι ο σύλλογος Καρδιτσιωτών! (φωτό)

Για μία ακόμα χρονιά ο σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα γλέντι πατριωτών και φίλων που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κυπαρίσσης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λέπουρης, Νίκος Παπαργύρης & Μανώλης Αγγελής, ο Πρόεδρος της «Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης-Μαραθώνα-Ραφήνας» Δημήτρης Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Εξωραϊστικού συλλόγου Καλεντζίου «Ο Κοκκινόβραχος» Θάνος Παίδης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Καρυάς Λευτέρης Μπουκουβάλας.

Οι μικροί μας χορευτές έκλεψαν για μια ακόμη φορά την παράσταση & κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα με την άψογη εμφάνιση τους! Συγχαρητήρια στην δασκάλα μας Μαριλένα Λαζαροπούλου η οποία δεν διδάσκει μόνο τα βήματα αλλά το ύφος, την κίνηση και την καταγωγή κάθε χορού!

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιώργο Ζούρο για τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου, τον χειριστή κ.Πέτσα, το Νίκο Μπουκουβάλα για την προσφορά του, τον Διονύση Βουλγαρίνα για την συνεισφορά του στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τον Μπάμπη Κίσσα και το φυτώριο ZAΙN για την υπέροχη διακόσμηση του χώρου, τον Βαγγέλη Ζουμπουρλή για την πολύτιμη βοήθειά του και τον αγροτικό κηπευτικό συνεταιρισμό Μαραθώνα για τις σαλάτες!

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των εθελοντών μας, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε ότι τους ζητήθηκε! Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των παιδιών του χορευτικού μας που στέκονται ακούραστοι πάντα δίπλα μας!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.