Μαραθώνας: Ραγδαίες εξελίξεις – Μήνυση για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της Αφετηρίας!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Μαραθώνα σχετικά με τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Στάδιο της Αφετηρίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει απερίφραστα τους πρόσφατους βανδαλισμούς στο γήπεδο της Αφετηρίας του Μαραθώνα, όπου κατόπιν αυτοψίας εντοπίστηκαν σοβαρές ζημιές (σπασμένες τζαμαρίες) στις εγκαταστάσεις.

Αντιδρώντας άμεσα, ήδη ο Δήμος προέβη σε μήνυση κατά παντός αγνώστου υπευθύνου και την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους πράξεις υποδηλώνουν βία, προσβάλλουν την δημοκρατία και δηλώνουν έλλειψη σεβασμού και πολιτισμού όχι μόνο ως προς τον τόπο μας αλλά και ως προς τους δημότες.

Επιπλέον, αναμφίβολα, τέτοιες εικόνες δεν αρμόζουν στην Αφετηρία του Μαραθώνα, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου.

Ειδικά την παρούσα περίοδο που ο χώρος του αθλητισμού βάλλεται, δηλώνουμε ότι σε ανάλογες παραβατικές συμπεριφορές και τακτικές ζούγκλας με τις οποίες επιχειρείται η υποβάθμιση της πόλης μας, είναι δεδομένο ότι θα είμαστε απέναντι και θα προβαίνουμε σε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.