Μαραθώνας: Σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση των Χατζηεμμανουήλ – Μάντζη – Κωνσταντακόπουλου (φωτό)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, έγινε την Πέμπτη, 6 Ιουνίου η απονομή τιμητικής πλακέτας σε τρεις ποδοσφαιριστές της περυσινής Super League 1 που γεννήθηκαν στην περιοχή μας και ανδρώθηκαν αθλητικά σε ομάδες του Δήμου Μαραθώνος.

Οι παίκτες που τιμήθηκαν είναι, αλφαβητικά, ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, της Κηφισιάς (από το Θησέα), ο Βασίλης Μάντζης (Αστέρας Τρίπολης -από τον Α.Ο. Ραμνούντα και τη ΜΑΧΗ Μαραθώνα, απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων και την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του) και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ (ΑΕΚ, από τον Εθνικό Λυκίας Νέας Μάκρης).

Η βράβευσή τους έγινε μετά από πρωτοβουλία του πρώην Κοινοτικού Συμβούλου Μαραθώνος, Παναγιώτη Γκιάλπη, που ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την υλοποίησή της τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τάσο Χρυσίνα και το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ενώ, από πλευράς Δήμου, παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κυπαρίσσης, Κώστας Λάσκος, Χρήστος Στάμος, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Τσέλιος.

Ξεχωριστό χρώμα στην τελετή έδωσε η παρουσία παιδιών από τις Ακαδημίες του ΘΗΣΈΑ Νέας Μάκρης – Αγίας Μαρίνας, του ΕΘΝΙΚΟΎ ΛΥΚΙΑΣ Νέας Μάκρης και της ΜΆΧΗΣ Μαραθώνα, που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους, Γιάννη Τσέλιο, Απόστολο Ζορμπά και Λουκά Καλοφούση, αντίστοιχα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.