Μαραθώνας: Σπ. Παππάς – Η μετά Τσίρκα εποχή άρχισε…

Ανανέωση ή Ανακύκλωση ;;;

Ο Έλληνας πολίτης είναι εξαιρετικά υπομονετικός. Και παράλληλα ευκολόπιστος. Γι’ αυτό δίνει συνεχώς ευκαιρίες… Οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνος χρειάστηκαν χρόνο για να καταλάβουν πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μετά από πολύ σκέψη και περίσκεψη και αφού χόρτασαν παραμύθια, εμπιστεύτηκαν την Διοίκηση του Δήμου σε ένα ντόπιο «καλό παιδί». Πίστεψαν στην δήθεν τριακονταετή δημοτική του «εμπειρία» και στο «παπούτσι από τον τόπο σου», αλλά και στο δήθεν «ενδιαφέρον» και την «αγάπη» του για τον τόπο. Γρήγορα όμως διαψεύστηκαν.

Οι πολίτες μπορεί να υπομένουν, να δικαιολογούν, να ανέχονται, να κάνουν τα στραβά μάτια…, αλλά όταν η κοροϊδία και η υποκρισία χτυπήσουν κόκκινο, κάνουν το ποτήρι να ξεχειλίσει. Και κάπως έτσι αρχίζει η κατηφόρα, για να μετατραπεί σε ελεύθερη πτώση μέχρι να έρθει η τιμωρία στην κάλπη.

Δείτε ακόμα:  Δύσκολες ώρες για την πρ. Δημοτική Σύμβουλο Μαραθώνα Αναστασία Παππά - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Η «έμπειρη» Δημοτική Αρχή Τσίρκα που κέρδισε τις εκλογές και ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο, πέφτει μόνη της. Βυθίζεται στα λάθη και στην υποκρισία της. Ο χρόνος της μετράει (ήδη) αντίστροφα. Η κατηφόρα άρχισε. Και θα είναι μεγάλη. Αντίστοιχη της αλαζονείας του Δημάρχου και των συνεργατών του, που φαίνεται ότι δεν ξέρουν πια τι κάνουν… Αλλά ό,τι και να κάνουν, όποια τρικ και αν επιστρατεύσουν, όσες φιέστες και αν στήσουν, δεν μπορούν να γυρίσουν το κλίμα. Ο κόσμος που τους στήριξε τους βαρέθηκε. Τον κούρασαν. Δεν θέλει πια ούτε να τους ακούει, ούτε να τους βλέπει !

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Σε εξέλιξη η απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών από την ΕΛΣΤΑΤ

Η μετά Τσίρκα εποχή άρχισε…

Υ.Γ. Το ερώτημα αναπόφευκτο και προσώρας αναπάντητο: Ανανέωση στα πρόσωπα του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων ή Ανακύκλωση των ήδη υπαρχόντων ;;;

Σπύρος Παππάς