Μαραθώνας: Το όμορφο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου βάζει τα γιορτινά του

Το όμορφο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου στον Μαραθώνα βάζει τα γιορτινά του


Σε ανάρτηση του ο κ Παναγιώτης Γκιάλπης αναφέρει:

ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΏΝΑ

Το όμορφο γραφικό εξωκκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή Βρανά Μαραθώνα μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον αρχίζει σιγά σιγά να ντύνεται στα γιορτινά του προκειμένου στις 26 του Οκτώβρη που είναι η ονομαστική του εορτή να υποδεχτεί το ποίμνιο του.

Θά ήθελα να ευχαριστήσω την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Μαραθώνα που επιμελήθηκε τόν καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου και ιδιαίτερα τον κ Θανάση Χριστοδουλόπουλο που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μου.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν την αποκατάσταση τμημάτων του δρόμου που οδηγεί στο εξωκκλήσι καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο δρόμος αυτός βρίσκεται σε πολύ κακη κατάσταση εμποδίζοντας την ομαλή πρόσβαση του κόσμου που θέλει να προσκυνήσει την χάρη του.

Την θρησκευτική κληρονομιά που παραλάβαμε έχουμε υποχρέωση να την παραδώσουμε όπως πρέπει στους νεώτερους!!!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.