Μαρία Αναστασοπούλου: Το παρασκήνιο της αποχώρησής από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Παπαδάκης και η σχέση με τον σύντροφό της

Η τηλεοπτική μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου υπήρξε από τις πιο πολυσυζητημένες της σεζόν. Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ΣΚΑΪ, την επικείμενη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τη σχέση της με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά.

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Πώς αισθάνεσαι;

Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη αλλά ήταν η στιγμή του “παρακάτω” για εμένα. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος, δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του. Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί.

Ποιο ήταν το χρονικό της αποχώρησής σου από τον ΣΚΑΪ;

Έχουν ακουστεί και ειπωθεί πάρα πολλά. Θα σου πω ότι ήταν πιο απλή η διαδικασία από αυτή που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωνόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Έπειτα έπρεπε να δω που θα πάω και τι θα κάνω.

Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση γιατί είχε γίνει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε ήμουν πολύ σίγουρη πως αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα γιατί σε εξελίσσουν,

Τι σου είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν σε πήρε τηλέφωνο;

Ήμουν στην Κρήτη. Και πριν από αυτή την επικοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για αρκετή ώρα. Είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές και δεν είχαμε τον χρόνο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να τον ξέρω από πολύ παλιά. Είναι ένας ζεστός άνθρωπος και κάναμε μια συζήτηση χωρίς πολλά λόγια. Αισθάνθηκα πως ήθελε να συνεργαστούμε, όπως ήθελα και εγώ, και, όπως καταλαβαίνεις δεν είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα.

Ο σύντροφός σου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολοκυθάς, συνεχίζει να εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

Εκείνος συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε στον ΣΚΑΪ. Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.