Μαρία Χούκλη: «Είχα θυμώσει που δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο» (φωτό)

Τη στιγμή που τα κρούσματα του κορονοϊού παραμένουν σε καθημερινή βάση σε υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι είναι οι συμπολίτες μας που εμβολιάζονται.

Σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Χούκλη επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο και έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του απειλητικού ιού.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook. Ωστόσο, στο κείμενο που έγραψε, η ίδια εξομολογήθηκε πόσο είχε θυμώσει, όταν έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο.

Δείτε ακόμα:  «Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι, ένιωσα άσχημα, σα να ήμουν παπάς»

Ειδικότερα, η Μαρία Χούκλη έγραψε: «Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες.

Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λύσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ένα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca. #Ελευθερια με ασφάλεια», αναφέρει στο μήνυμά της η Μαρία Χούκλη.

newsit.gr

Δείτε ακόμα:  "Είδα τον Mad Clip στον γάμο και μετά τον είδα χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος"