Μαρία Κορινθίου: «Έκανα αγωγές γιατί είπαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τα κιλά που έχασε, εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να πάρει την απόφαση να κάνει αυστηρή διατροφή και να την τηρεί χωρίς να κάνει παρασπονδίες, ενώ αποκάλυψε πως έχει καταθέσει αγωγές επειδή το όνομά της χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο για τη διαφήμιση σκευασμάτων που της χρεώνουν ότι δήθεν χρησιμοποίησε για να αδυνατίσει. «Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Μάλιστα, έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει και αγωγές», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

«Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Θα τους βρούμε γιατί ταυτόχρονα είμαι σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ».

Στη συνέχεια εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα και να την τηρήσει μέχρι τέλους: «Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά επειδή αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας που ξεκινάει από την ψυχή. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και βλέπω το νούμερο και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2,5 μήνες. Έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή που είναι αυστηρή».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου εξήγησε πώς μπορούσε να μην χαλάει τη διατροφή της. «Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου, έδωσα εντολή στον εγκέφαλο και δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη και τόσο πειθαρχημένη στο να τα χάσω γιατί σοκαρίστηκα με το που είδα τη ζυγαριά», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.