Μαρία Κορινθίου: Ποιους στέλνει στον εισαγγελέα (video)

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τα όσα κάνει στο θέατρο, τις «τρικλοποδιές» που της έχουν βάλει στην πορεία της, και το πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια στα social media.

«Αυτός ο ρόλος υπήρξε στοίχημα για εμένα. Ο “Τζόρνταν” κατατάσσεται στους πιο σπουδαίους και δύσκολους μονολόγους στο θέατρο. Λαμβάνω υπόψιν μου την κριτική του κοινού και των ανθρώπων που είναι γνώστες. Το κοινό είναι εκείνο που γεμίζει τις αίθουσες», ανέφερε σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για την αποχή της από την τηλεόραση, η ίδια είπε ότι «Όλα αυτά τα χρόνια μας γίνονταν και εμένα και του Γιάννη διάφορες προτάσεις, όχι μόνο για μυθοπλασία, αλλά και για παρουσιάσεις, παιχνίδια κλπ. Σε όλα έχω πει όχι. Θα μπορούσα να κάνω κάποια παιχνίδια, μου έδιναν πολλά λεφτά. Στην παρουσίαση δε λέω όχι, αλλά θέλω να είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Για σειρές δε μου έχει γίνει πρόταση. Από μία παραγωγή άκουσα ότι “η Κορινθίου δεν πρόκειται αν δουλέψει ποτέ σε αυτή την παραγωγή”. Γιατί; Απάντηση δεν υπάρχει. Υπάρχουν στιγμές που σε πιάνει το παράπονο, αλλά στο τέλος δεν έχω ανάγκη κανέναν. Η μόνη ανάγκη που έχω είναι ο κόσμος. Η δύναμή μου ήταν όταν μου έβαζες τρικλοποδιά, θα σηκωνόμουν πιο δυνατή και με νέο στόχο».

Δείτε ακόμα:  Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή ο παρουσιαστής

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια στα social media, η ίδια είπε ότι «Είμαι χείμαρρος. Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Δεν απαντάω, όμως. Το τελευταίο περιστατικό που έγινε ήταν για μια ζωγραφιά σε μια καφετέρια. Δεν απαντούσα στα σχόλια, αλλά τα πολύ προσβλητικά σχόλια τα σβήνω, για να μην μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Τα μηνύματα ξεκίνησαν από ψεύτικους λογαριασμούς».

«Είμαι ενεργή και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Κάποιοι λογαριασμοί που είναι υπερβολικά περίεργοι, και επιθετικοί και απειλητικοί είναι ήδη στον εισαγγελέα», τόνισε στο ίδιο θέμα.

Δείτε ακόμα:  Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά το σύμφωνο συμβίωσης, ετοιμάζονται να βαφτίσουν το γιο τους

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της κόρης της στο χώρο του θεάματος, η ίδια είπε ότι «Αισθάνθηκα συγκίνηση όταν είδα την Ισμήνη στο “Καφέ της Χαράς”. Ήμουν συνέχεια δίπλα της στα γυρίσματα για να την προστατεύσω. Δεν είχα ενδοιασμούς για το αν πρέπει να ακολουθήσει τα βήματά μας. Είναι ένας δύσκολος χώρος, αλλά το θέατρο είναι σπουδαίο».

Για το κίνημα #MeToo η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί και για αυτό είχα κάνει τις επιλογές μου. Όταν τα έλεγα πριν χρόνια, ήμουν το μαύρο πρόβατο».

Δείτε ακόμα:  Ο Γιώργος Παπαδάκης έπαθε «Σκορδίτιδα». Τα νεύρα για τα νούμερα και…οι φωνές

«Μία ημέρα πριν γίνει μια καταγγελία, είπα σε φίλη μου ηθοποιό που είχε ενδοιασμούς να προχωρήσει, ότι σκέψου τα παιδιά μας να γίνουν ηθοποιοί και να τραβήξουν τα ίδια. Θα είμαι εκεί για το παιδί μου να της τα δώσω όλα απλόχερα», τόνισε κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου

megatv.com