Μαρία Μπακοδήμου για τα ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Ήθελε να φανεί, να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα»

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου για τα χονδροφοβικά σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Πρωινό ΣουΣού» μέσα στην εβδομάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη Μις Αλαμπάμα χρησιμοποιώντας τις λέξεις «κήτος» και «βυτίο», χαρακτηρίζοντάς την «ακραία παχύσαρκη» και προκαλώντας σάλο στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ.

«Το χειρότερο απ’ όλα ξέρετε ποιο είναι; Εγώ δεν το είχα δει. Μου έδωσε ακριβώς την αίσθηση ότι αυτό το έκανε για τον συζητήσουμε, να τον ξαναδούμε, να φανεί και να πάρει αυτά τα δύο λεπτά δημοσιότητας. Μου έκανε αγωνία να μάθουμε ότι υπάρχει ακόμα ο Μπογδάνος», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχει πάει με το κύμα της ακροδεξιάς, ενώ πριν ήταν σε ένα τέτοιο κόμμα, τώρα είναι εκτός όλων αυτών των ακροδεξιών και λέει: εδώ είμαι κι εγώ, λέω για χοντρούς και για γκέι, πάρτε με κι εμένα μαζί σας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Σε τι ακριβώς είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα; Οι απόψεις του αυτή τη στιγμή είναι να τις πάρεις όλες και να τις πετάξεις στα καλάθια. Επειδή μιλάει καλά ελληνικά ένας άνθρωπος, θα πούμε ότι είναι ενδιαφέρων; Αυτό έγινε επίτηδες για να κάτσουμε να το συζητάμε, να το δουν οι ακροδεξιοί και να πουν: α αυτός ωραία τα λέει, δεν τον βάζουμε και αυτόν σε κάποιο σχήμα μας;», κατέληξε στο αιχμηρό της σχόλιο η Μαρία Μπακοδήμου.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.