Μαρίνα Πατούλη: «Έγινε πανικός, μας έπαιρναν να μάθουν αν συμβαίνει κάτι στο γάμο μας»

Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη για τις δικές της αγαπημένες γιορτές, τα στοιχεία του χαρακτήρα της, αλλά και την ανάρτησή της που είχε προκαλέσει αναστάτωση κάνοντας τις φήμες για «σύννεφα» στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη να φουντώσουν, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν μια χιουμοριστική ανάρτηση.

Αγαπημένες δικές μου γιορτές ήταν στα παιδικά μου χρόνια. Προέρχομαι από μια πολύ παραδοσιακή οικογένεια και ήμουν μοναχοπαίδι. Ζούσαμε σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη, μια ωραία μονοκατοικία που ήταν πάνω κάτω γιαγιάδες, θείοι και περιμέναμε τις ημέρες των γιορτών με το γιορτινό τραπέζι κατά τον εθιμοτυπικό τρόπο. Έζησα σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο, πολύ θωρακισμένο που πράγματι τα είχα όλα και κυρίως την ψυχική γαλήνη και την ασφάλεια της οικογένειας. Ήμουν τυχερή που μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το μοντέλο οικογένειας στην προσωπική μου ζωή. Όταν απέκτησα τον Αλέξανδρο, δόθηκε η ελπίδα, το κίνητρο για να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε χαρούμενο το παιδί μας. Ο Αλέξανδρος είναι 15 στα 16 πάει Α’ Λυκείου.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου είναι ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Φυσικά, σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους. Αν χρειαστεί κάτι να αλλάξω που θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δέχομαι να το αλλάξω. Μια τέτοια επιφανειακή επιλογή όπως τις στυλιστικές επιλογές, δεν την ακούω καν. Όλοι έχουμε την αισθητική μας, όλοι είμαστε διαφορετικοί. Θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε καλά. Προτιμώ να είμαι αληθινή και ειλικρινής, παρά ψεύτικη και δήθεν.

Δείτε ακόμα:  Εύη Δαέλη: «Είχε αυτοκτονικές τάσεις και ο δικός μου ρόλος τον βοήθησε να ζει τη ζωή αλλιώς»

Όταν έγραψα στο instagram “Και στα δικά μας οι λεύτερες» αυτό ήταν η κακοποίηση του χιούμορ. Πάντρεψα ένα φιλικό ζευγάρι, πέταξε την ανθοδέσμη αν και όλες παντρεμένες ήμασταν εκεί και έτυχε να πέσει στα δικά μου χέρια. Ήταν τόσο αυθόρμητο, γιατί μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και μετά έγινε πανικός. Μας έπαιρναν όλοι να κάνουμε δήλωση τι συμβαίνει στον γάμο μας με τον Γ. Πατούλη. Αν είναι να συμβεί κάτι -χτύπα ξύλο-θα το ανακοινώσουμε.

Δείτε ακόμα:  Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα και Καγιά: «Ήταν πολύ σοβαρό ψέμα, μου γύρισε το μάτι»

Παράλληλα, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, όπως εκείνη για το J2US.

 

faysbook.gr