Μαρίνα Πατούλη: Επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη;

Την απάντηση δίνει η ίδια η Μαρίνα Πατούλη… «Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί», λέει αναφερόμενη στον Γιώργο Πατούλη.

Στο νέο κύκλο της Φάρμας φαίνεται πως ήθελαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να δουν την Μαρίνα Πατούλη, εκείνη όμως δεν θα μπορέσει τελικά να συμπεριλάβει το ριάλιτι στον προγραμματισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ήρθε να διαψεύσει την είδηση πως θα την δούμε προσεχώς στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Φάρμα».

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Δείτε live τον τελικό (video)

«Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο κόνσεπτ στο ύφος μου».

«Εμένα μου αρέσει να τσαλακώνομαι και αποτελούν πρόκληση κάποιες προτάσεις, όπως αυτή για την Φάρμα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος» συμπλήρωσε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής.

«Όσον αφορά στον χωρισμό της, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε με νόημα πως «μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή.

Δείτε ακόμα:  Τριαντάφυλλος για Survivor: «Έβγαλα παραπάνω λεφτά από το έπαθλο»

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός».

newsit.gr