Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος εξαφανίστηκε, δεν ξέρω πού μένει

«Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

Για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη μία μέρα μετά την ανάγκη εισαγωγής της σε νοσοκομείο καθώς πιέστηκε και επιβάρυνε το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η Μαρίνα Πατούλη που μίλησε στο Open και την Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για τον σύζυγό και παραδέχτηκε κλαίγοντας πώς δεν έχουν καμία επικοινωνία καθώς όπως είπε εκείνος έφυγε από το σπίτι και δεν απαντά στα μηνύματά της. Μάλιστα του έκανε δημόσια έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν το παιδί τους και χρειάζονται και την δική του συγκατάθεση.

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Δείτε live τον τελικό (video)

«Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία με τον Γιώργο μόνο μέσα από τα Μedia που παρακολουθώ την δραστηριότητά του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Απλά εξαφανίστηκε, δεν ξέρω που μένει» είπε με λυγμούς.

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι φεύγει γιατί θέλει την ψυχική του ηρεμία. Έχω ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ» είπε λέγοντας πώς με το παιδί του ο Γιώργος Πατούλης έχει επικοινωνία.

Δείτε ακόμα:  Η Χάιντι Κλουμ έριξε τo Instagram με το διάφανο κορμάκι και τα μαύρα εσώρουχά της (φωτό & βίντεο)

«Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου, είναι ο άντρας της ζωή μου και περνάω έναν θάνατο» σημείωσε κάνοντας λόγο για «βία της σιωπής» που της ασκείται.

Αναφορικά με τον αυτή η στάση του Γιώργου Πατούλη προκύπτει εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου η ίδια απάντησε σε 35 χρόνια γάμου μπορεί και να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα αλλά η οικογένεια πρέπει να είναι πάνω απ΄όλα.

ieidiseis.gr