Μάριον Μιχελιδάκη: «Υπάρχει το απόσπασμα, θα το ανεβάσω, ακούστε το προσεκτικά»

«Ούτε προσπαθήσαμε τίποτα να ρίξουμε, ούτε από εδώ ούτε από εκεί, ήταν ξεκάθαρο», λέει η Μάριον Μιχελιδάκη.

Μια διευκρίνιση θέλησε να κάνει σήμερα στον αέρα της εκπομπής της η Μάριον Μιχελιδάκη. Η παρουσιάστρια απάντησε και ξεκαθάρισε, σχετικά με κάτι που ακούστηκε προχθές στο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια διευκρίνιση. Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε ότι μερικές φορές ακούγοντας ή βλέποντας μια συνέντευξη, μια συνομιλία, εδώ ανοίγοντας τα παράθυρα, όπως συνέβη χθες με τον κύριο Βλάχο και τον κύριο Τζιόβα, για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη, μπορεί κάτι να ακουστεί λάθος και να αναπαραχθεί λάθος.

Εμείς από εδώ δεν αποκαλέσαμε ποτέ τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φερόμενο βιαστή. Συζητήσαμε με τον κύριο Βλάχο που είναι ο δικηγόρος του Αιγύπτιου Αλί, που για αυτή την περίπτωση αθωώθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Καλώς ή κακώς το δικαστήριο το έκρινε. Εκεί είπαμε για φερόμενο βιασμό, όχι φερόμενο βιαστή. Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε για το τεκμήριο αθωότητας», είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε επίσης: «Το ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανηλίκων, εδώ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Ούτε προσπαθήσαμε τίποτα να ρίξουμε, ούτε από εδώ ούτε από εκεί, ήταν ξεκάθαρο. Υπάρχει το απόσπασμα, είναι πολύ εύκολο, θα το ανεβάσω και εγώ στους προσωπικούς μου λογαριασμούς. Ακούστε το λίγο πιο προσεκτικά».

 

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.