Μαρίτα Ρίτζι: Πολιτευτής Ανατολικής Αττικής με το κόμμα του Φαίδωνα Βόβολη “Ελεύθεροι ξανά”

H Μαρίτα Ρίτζι θα δραστηριοποιηθεί στον πολιτικό στίβο, με το κόμμα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ», στο πλευρό του Φαίδωνα Βόβολη, στην Ανατολική Αττική.

Η κα. Ρίτζι θα στηρίξει τον Έλληνα Καρδιολόγο στον προεκλογικό του αγώνα, με στόχο να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα μας, απευθύνοντας το δικό της μήνυμα:

«Με ώριμη σκέψη, υπευθυνότητα και πίστη, αποφάσισα να πολιτευθώ στο πλευρό του Φαίδωνα Βόβολη, με το κόμμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ, στην Ανατολική Αττική. Μέλημά μας είναι η ελευθερία της χώρας μας, από την κατοχή των μεγάλων κομμάτων, που μονοπωλούν την εξουσία και καταπατούν τη Δημοκρατία. Σε αυτό τον αγώνα, με ενδιαφέρει μόνο ο λαός μας, μέρος του οποίου είμαι και εγώ η ίδια. Πολιτεύομαι με άξονα την κοινή λογική, τη λαϊκή βούληση και μόνο στόχο τη συνεισφορά μου στην επάνοδο της ουσιαστικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, τη χώρα που τη γέννησε! Eπειδή, όλοι οι Έλληνες θέλουμε μία Ελλάδα με μέλλον για τα παιδιά μας. Με τους Έλληνες κυρίαρχους στον τόπο μας, περήφανους. Με Παιδεία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το φωτεινό κομμάτι της γης, τη χώρα μας! Επειδή, θέλουμε μία ανεξάρτητη Πατρίδα. Επειδή, θέλουμε μία ανεξάρτητη Ελλάδα. Στέκομαι με υπερηφάνεια στο πλευρό του Φαίδωνα Βόβολη και δεσμεύομαι πως εγώ, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες στο κίνημά μας, θα αγωνιστούμε με αφοσίωση και διαφάνεια για τα ιδανικά μας. Τα ψέματα και η υποκρισία πρέπει επιτέλους να τελειώσουν!

Δείτε ακόμα:  Από τις 12 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα η Ανατολική Αττική - Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Ζητώ την υποστήριξή σας, για να υπάρχει στη Βουλή και η φωνή του λαού, η δική σας φωνή! Η δική μας φωνή. Η φωνή όλων. Η φωνή της Δημοκρατίας.

Ελεύθεροι και πάλι, με τον Φαίδωνα Βόβολη, κοιτάμε μπροστά, πάμε μπροστά!
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!»

Μαργαρίτα (Μαρίτα) Ρίτζι
Πολιτευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ»