Μαρκόπουλο: Επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

«Ελάτε με ένα ζήλο σε τούτο τον καιρό ομάδι να χορέψουμε σε κοινό …σκοπό ..!!»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση «Ελάτε με ένα ζήλο σε τούτο τον καιρό ομάδι να χορέψουμε σε κοινό …σκοπό ..!!», για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, που διοργανώνει ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων», την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Δείτε ακόμα:  «5 ώρες ακίνητοι στην Αττική Οδό από Μαρκόπουλο προς Παλλήνη» - Αγανακτισμένοι κι εγκλωβισμένοι στον χιονιά

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται χοροί και δρώμενα αφιερωμένα στην Ελληνική Επανάσταση, ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη στους ήρωες που χάρισαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία στην πατρίδα μας.

Συμμετέχουν: ο Σύλλογος Κρητών Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» και ο Λαογραφικός Σύλλογος Μαρκοπούλου Μεσογαίας «Ρόδακας».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κ.Δ.Ε.Μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (covid free).

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Κλειστά Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί & ΚΔΑΠ τη Δευτέρα & την Τρίτη