Μαρκόπουλο: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Δημοτικού Αστυνόμου Β. Κανταρτζή- Στην Αρτέμιδα το τελευταίο αντίο

Συλλυπητήρια επιστολή Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την απώλεια του Δημοτικού Αστυνόμου Βασίλειου Κανταρτζή

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, τα θερμά μας συλλυπητήρια, για την απώλεια του Δημοτικού Αστυνόμου Βασίλειου Κανταρτζή.

Η είδηση, ότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2021, ένας τόσο αγαπητός και πολύτιμος συνεργάτης, μας συγκλόνισε όλους ανεπανόρθωτα.

Ο Βασίλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους προϊσταμένους και στους συναδέλφους του, αλλά και εκτός των στενών ορίων του Δημαρχείου, τη «ζεστή» του παρουσία ξεχώριζε καθημερινά και ο απλός κόσμος, οι παραγωγοί και έμποροι στις λαϊκές αγορές και σε όποια περιοχή του Δήμου μας ήταν υπό την ευθύνη του.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Παρέμβαση Μπουρνούς για το σπίτι που κινδυνεύει να καταρρεύσει στο Νέο Βουτζά (φωτό)

Για 15 και πλέον χρόνια υπηρέτησε με ήθος και ζήλο τον Δήμο Μαρκοπούλου, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπου απαιτούσε το καθήκον.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν γηγενής, συνδέθηκε και αγάπησε τον τόπο μας σαν δικό του. Ο Βασίλης ήταν εδώ και χρόνια δικό μας παιδί και για αυτό η ξαφνική του απώλεια είναι δυσβάσταχτη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο νεκροταφείο Αρτέμιδος (Λούτσα).

Δείτε ακόμα:  Τροχαίο στη Βούλα: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε η Ferrari του Μονογυιού– Τι λέει εμπειρογνώμονας

Απευθυνόμενος στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του, παρακαλώ δεχτείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι Βασίλη!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης