Μάρκος Σεφερλής: “Δεν κάνω κάτι κακό και κατηγορούμαι άδικα”

Και τι δεν άκουσε από την πρεμιέρα του Super Mammy ο Μάρκος Σεφερλής. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, την οποία γράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος, αποδοκιμάστηκε έντονα στα social media, ενώ την ίδια στιγμή ο γνωστός ηθοποιός κατηγορήθηκε για διάφορα σχόλια που ακούστηκαν on air.

Αν και απάντησε αρχικά μέσω Instagram σε όσα του καταλογίζονταν, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, όπου μίλησε ξανά για τη σειρά και τα υπόλοιπα πρότζεκτ του. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον ακούσαμε να δίνει απαντήσεις στους επικριτές του, λέγοντας πως:

«Από ποιους έγινε η κριτική; Γίνεται από κάποιους ανθρώπους που μονίμως ό, τι κάνει ο Σεφερλής έχουν κάτι να πουν. Κάποιοι πρέπει να είναι στην επικαιρότητα με ό, τι κάνουν, εγώ είμαι με όσα κάνω. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό και κατηγορούμαι άδικα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάποιοι μια άποψη για τον Σεφερλή. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής», ανέφερε ο ηθοποιός. Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή θα προβληθεί στις 24 Μαΐου.

Δείτε ακόμα:  Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος είναι τεράστιος»- Η επιθυμία της για την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη

reader.gr