Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται το σκάνδαλο για το σπίτι της Λάσκαρη!

Αποκάλυψη για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου! Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, χθες οι δύο αντίδικες πλευρές μέσω των συνηγόρων τους βρέθηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου προσκόμισαν στο δικαστήριο μια σειρά από έγγραφα και έλαβαν νέα προθεσμία από το δικαστήριο, προκειμένου να καθίσουν κάτω και «να τα βρουν».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόθεση τόσο της Μαρίας Ελένης όσο και της Μάρθας είναι μέσα στο προσεχές διάστημα να βρεθεί εξωδικαστική λύση, μετά και την παραίνεση της προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που είχε καλέσει τις δύο αδελφές να βρουν το συντομότερο δυνατό συμβιβαστική λύση. Σε περίπτωση βέβαια που δεν συμφωνήσουν, το δικαστήριο θα προχωρήσει κανονικά στην έκδοση απόφασης, η οποία θα ορίζει υπεύθυνη για την πώληση του πολυτελούς οικήματος στο Πόρτο Ράφτη.

Δείτε ακόμα:  Οι τόπλες φωτογραφίες της «Τόκιο» που έριξαν το Instagram!

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνάντηση των δύο αδελφών στο δικαστήριο είχαν ακουστεί βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές, με αποκορύφωμα το sms που φέρεται να έστειλε η Μαρία Ελένη στην κόρη της Μάρθας προειδοποιώντας τη: Θα δεις τι θα πάθεις όταν πεθάνουν οι γονείς σου».

Να σας υπενθυμίσουμε πως είχαν σοκαριστεί όλοι με αυτό που βρήκαν θαμμένο στο σπίτι της…

Πηγή: youweekly.gr