Μαρτυρία-φωτιά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ήταν φυσιολογική αυτή η παρέλαση παιδιών»

Γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησε σε σοκαριστικές καταγγελίες για τον συλληφθέντα κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «παρέλαση παιδιών» από το σπίτι του.

Οι επισκέψεις ανήλικων παιδιών στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη είχαν κινήσει υποψίες στους γείτονές του, όπως είπε ένοικος της πολυκατοικίας του συλληφθέντα.

«Μας είχε προκαλέσει εντύπωση» είπε, εξήγησε όμως πως όλοι θεωρούσαν πως γίνονταν πρόβες στο διαμέρισμα.

«Υπήρξαν πολλές υποψίες, σε πολλούς (…) γιατί έρχονταν και τη νύχτα παιδιά και δεν μπορεί ένα παιδί να κάνει πρόβες τη νύχτα».

Δείτε ακόμα:  «Με βίασαν τρία κτήνη» – Η Μαρία Αλεξάνδρου περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Σημείωσε πως στο σπίτι πήγαιναν παιδιά 14 – 15 ετών, διάφορων εθνικοτήτων, ενώ κατήγγειλε πως ο σκηνοθέτης είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει και παιδιά ενοίκων της πολυκατοικίας, μεταξύ αυτών και το δικό της παιδί.

«(σ.σ. Μου είπε) ότι ήταν φοβερός μίμος, ήταν πολύ καλός. Αλλά εγώ δεν θέλησα γιατί είχα υποψιαστεί. Δεν ήταν φυσιολογική τόση παρέλαση παιδιών».

Ερωτώμενη εάν υπήρξε κάποια σκέψη να πάνε οι κάτοικοι στην αστυνομία για να καταγγείλουν τις υποψίες τους, μίλησε για φόβο αλλά και τόνισε πως σκέφτονταν ότι δεν θα γίνονταν πιστευτοί.

Δείτε ακόμα:  «Ναι» στις μετακινήσεις για τουρίστες, «όχι» για Έλληνες; Τι απαντά ο Πέτσας

«Δεν είναι μόνο ότι φοβόμαστε, αλλά ποιος μπορεί να πάει μεμονωμένα να πει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος; Ποιος θα μας πίστευε; Ένας άνθρωπος τόσο καταξιωμένος».
Η ίδια τόνισε πως δεν μπορούσε να φανταστεί το «μέγεθος της κακοποίησης» και σημείωσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

«Ήταν πολύ ευγενικός, με το χαμόγελο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν ευγενέστατος».

Κατέληξε αναφέροντας πως «δεν έπεσα από τα σύννεφα. Αν μπορούσε να με ακούσει κάποιος και να με πιστέψει, θα το έκανα. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, ποιος θα με πίστευε, θα μου έκαναν και μήνυση».

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης - Είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με το θύμα

sputniknews.gr