«Μας κατέγραφαν κάμερες στην αποτρίχωση» – Νέες καταγγελίες για ινστιτούτο αισθητικής

Ο χώρος που επισκέφτηκε για μία συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ, έκρυβε εκπλήξεις.

Μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στην αστυνομία πως ενώ είχε πάει για αποτρίχωση, εντόπισε μία κρυφή κάμερα που την κατέγραφε. Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου δίνει τη δική της εκδοχή αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Είμαι σοκαρισμένη και πολύ θυμωμένη. Είναι συκοφαντίες, κάποιος προσπαθεί να πλήξει την επιχείρησή μου. Πριν από χρόνια είχαμε αρκετά κρούσματα κλοπών στην επιχείρηση και αναγκάστηκα να τοποθετήσω κάμερες για εκφοβισμό, οι οποίες δε λειτουργούν. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα βγει η αλήθεια».

Το περίεργο περιστατικό συνέβη σε ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Σε έναν χώρο όπου οι περισσότερες γυναίκες αφαιρούν τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, υπήρχε τοποθετημένη κάμερα, που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα δεν την ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξή της.

Κακόβουλη καταγγελία
«Υπήρχαν κάποιες κάμερες και φυσικά πινακίδες που προειδοποιούσαν ότι μαγνητοσκοπείται ο χώρος και μάλιστα αυτά είχαν γίνει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο πριν από πάρα πολλά χρόνια, διότι σημειώνονταν κλοπές», λέει η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας.

Η 28χρονη πελάτισσα αποχώρησε από τον χώρο και πήγε στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την ύπαρξη εξοπλισμού παρακολούθησης εν αγνοία της. Μεταξύ αυτού, κατήγγειλε τη συμπεριφορά υπαλλήλων αλλά και υγειονομικά ζητήματα.

«Πρώτη φορά ήρθε από μία μακρινή περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν ξανά εμφανίστηκε και μάλιστα πήγε και έκανε την καταγγελία μετά από πάρα πολλές μέρες».

Οι Αρχές έφτασαν στον ινστιτούτο και εντόπισαν πως υπήρχε όντως κάμερα τοποθετημένη στο δωμάτιο του λέιζερ και μάλιστα ήταν συνδεδεμένη με καταγραφικό.

«Δεν κατέγραφε κανείς, δεν υπήρχε δυνατότητα να καταγράφει, δεν βρέθηκε τίποτα που να είναι συνδεδεμένο με υπολογιστή».

Η 46χρονη ιδιοκτήτρια συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη, με την ίδια να υποστηρίζει πως πρόκειται για μία καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος της επιχείρησής της.

«Μας δίνει εμάς την εντύπωση ότι άλλα είναι τα κίνητρα και ότι ενδεχομένως είναι κακόβουλη η καταγγελία και σκοπό είχε να πλήξει την επιχείρηση. Είναι μία επαγγελματίας πάρα πολλά χρόνια στον τομέα, πολύ πετυχημένη, έχει αναστατωθεί η ίδια, η οικογένειά της, είναι μέρες που δουλεύουν αυτά τα ινστιτούτα», λέει η δικηγόρος.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο προκαταρκτικής έρευνας και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της ιδιοκτήτριας.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.