Με… άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» και «Φαμίλια» το εορταστικό «Ταξί»

To «Ταξί» φοράει τα γιορτινά του, στολίζεται και ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερες διαδρομές με επιβάτες όμως ηθοποιούς και παρουσιαστές του ANT1.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα βάλει το ταξίμετρο για φιλανθρωπικό σκοπό και θα πατήσει γκάζι με «επιβάτες» του αγαπημένα πρόσωπα. Για τρία Σαββατοκύριακα, από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος θα τεστάρει τις γνώσεις παρουσιαστών και ηθοποιών του σταθμού ενώ τα χρήματα τα οποία θα κερδηθούν θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε ακόμα:  Survivor: Ο Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος… φιλήθηκαν στο στόμα και το Twitter τους γλέντησε για τα καλά

Αυτό το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα μπει στο Ταξί του και θα κάνει μία βόλτα από το Διαφάνι αλλά και από την Πλάκα. Στην πρώτη του στάση, στο «Διαφάνι», θα επιβιβαστούν η «Βιολέτα» και η «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Θεοφανία Παπαθωμά και η Δανάη Λουκάκη πρέπει να συνεργαστούν ώστε να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τους θέτει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Οι δυο πρωταγωνίστριες των «Άγριων Μελισσών» όμως θα χρειαστούν και τηλεφωνική βοήθεια και θα τους τη δώσει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Δείτε ακόμα:  MasterChef 5 spoiler: Γυναικεία υπόθεση ο τελικός; Ποια η τελική τριάδα;

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα περάσει από την Πλάκα όπου θα παραλάβει τον «Γιάννη» και τη «Μαίρη».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Ιωάννα Ασημακοπούλου, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Φαμίλια» θα μπουν στο Ταξί και θα βάλουν τα δυνατά τους ενώ ταυτόχρονα θα μάθουν πολλά, όπως σε ποιον τομέα θα τους φέρει γούρι, σύμφωνα πάντα με το Φενγκ Σούι, ένα ζευγάρι πάπιες.

newsbeast.gr