«Με χαστούκισε δημοσίως»! Η Άννα Σταματιάδου ακόμα να συνέλθει

«Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά», λέει η Άννα Αμανατίδου.

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Άννα Αμανατίδου, την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η όμορφη Θεσσαλονικιά αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίας από σύντροφό της.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά», λέει η Άννα Αμανατίδου.

Δείτε ακόμα:  J2US – Θάνος Πετρέλης: Η Δέσποινα Βανδή θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική

Όσον αφορά τα προσωπικά της αυτή την περίοδο, η Άννα Αμανατίδου δηλώνει: «Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας».

zappit.gr