Με… Ekkinika Hoaxes απαντά η Μίνα Αρναούτη στα νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το τροχαίο που έφερε στο φως ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη με το νέο δικηγόρο της οικογένειας Απόστολο Λύτρα να φέρνει στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία που ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα που αποτέλεσαν την αιτία να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Περίπου 4,5 χρόνια αργότερα, η οικογένεια έδωσε τη νομική εκπροσώπησή της στον κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μέσω του γραφείου του επισημαίνει ότι βρέθηκε ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα, δεν θα μπορούσε να μη πάρει δημόσια θέση σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες. Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και σημείωσε τις δύο αυτές προτάσεις από το κείμενο του site:

Δείτε ακόμα:  Σοκαριστικό τροχαίο: Απανθρακώθηκε 42χρονος οδηγός! (φωτό & βίντεο)

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». «Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

patkiout.gr